Cataloage pentru constructori şi renovatori

Uşi de garaj și sisteme de acţionare

Pentru operarea sistemelor de acţionare a uşilor de intrare în locuinţă şi alte aparate: smart, oricând şi oriunde.

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului.

Uşile rulou RollMatic se deschid vertical şi nu necesită aproape deloc spaţiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului.

Uşa basculantă Berry prima dată se înclină spre exterior apoi se culcă sub tavanul garajului. Cele peste 20 de modele de uşă din oţel şi lemn oferă multă libertate de configurare.

Tehnică de antrenare inovativă pentru garaje şi porţi de intrare în curte, care vă face viaţa mai confortabilă şi vă oferă un plus de siguranţă. Zi de zi, indiferent de anotimp şi vreme.

Uşi de intrare în locuinţe și uși interioare

Sistemul de acţionare a uşii PortaMatic este potrivit pentru uşi atât din sectorul privat, cât și din sectorul public și convinge nu doar prin numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare, ci şi printr-un consum minim de curent electric.

Uşile de intrare Hörmann ThermoPro din oţel pentru intrările în locuinţă şi intrările secundare, oferă o siguranţă ridicată şi o izolare termică bună la un preţ avantajos.

Uşa potrivită pentru întreaga casă: pentru intrarea securizată de la subsol, pentru atelierul de lucru sau camera de hobby, pentru camera copiilor, pentru mansardă sau trecerea dintre garaj şi casă.