Cataloage pentru industrie, manufactură, sectorul public

Uşi de garaj și sisteme de acţionare

Sistemul de acţionare a uşii PortaMatic este potrivit pentru uşi atât din sectorul privat, cât și din sectorul public și convinge nu doar prin numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare, ci şi printr-un consum minim de curent electric.

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului.

Uşile rulou RollMatic se deschid vertical şi nu necesită aproape deloc spaţiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului.

Uşa basculantă Berry prima dată se înclină spre exterior apoi se culcă sub tavanul garajului. Cele peste 20 de modele de uşă din oţel şi lemn oferă multă libertate de configurare.

Tehnică de antrenare inovativă pentru garaje şi porţi de intrare în curte, care vă face viaţa mai confortabilă şi vă oferă un plus de siguranţă. Zi de zi, indiferent de anotimp şi vreme.

Pentru operarea sistemelor de acţionare a uşilor de intrare în locuinţă şi alte aparate: smart, oricând şi oriunde.

Uşi de intrare în locuinţe și uși interioare

Uşile de intrare Hörmann ThermoPro din oţel pentru intrările în locuinţă şi intrările secundare, oferă o siguranţă ridicată şi o izolare termică bună la un preţ avantajos.

Uşa potrivită pentru întreaga casă: pentru intrarea securizată de la subsol, pentru atelierul de lucru sau camera de hobby, pentru camera copiilor, pentru mansardă sau trecerea dintre garaj şi casă.

Uşi de protecţie împotriva focului, fumului şi uşi multifuncţionale

Program variat de uşi interioare şi exterioare Hörmann: uşi interioare robuste, uşi de intrare în locuinţă sigure, uşi de birou complet vitrate şi uşi exterioare cu rupere termică.

Uşi din oţel cu aspect asemănător cu exact acele funcţii de care aveţi nevoie pentru obiectul dvs.: protecţie contra incendiilor T30, T60, T90. Protecţie împotriva fumului, protecţie fonică şi protecţie împotriva efracţiei.

Uşi de calitate superioară, din oţel, pentru exterior şi interior.

Uşi industriale și Tehnică de încărcare

Orientat spre viitor, economiseşte spaţiu Programul de uşi secţionale industriale Hörmann cu o gamă de o vastitate unică Modelul de uşă adecvat pentru fiecare destinaţie de utilizare.

Uşile rulou şi grilajele rulou Hörmann realizate din aluminiu şi oţel, sunt - datorită construcţiei de o simplitate genială, din puţine componente - deosebit de robuste şi fiabile în condiţii dure de utilizare zilnică.

Uşi rapide pentru interior şi ca închideri exterioare Uşile rapide optimizează traficul şi fluxul de material şi îmbunătăţesc economisirea energiei şi rentabilitatea.

Cu un sistem format din rampe de egalizare, etanşări de uşă şi module de etanşere de producţie proprie, corelat perfect, Hörmann oferă un program complet.

Pentru toate domeniile de construcţii, în funcţie de sarcina de incendiu, Hörmann furnizează soluţii de uşi glisante fiabile, adecvate din punctul de vedere al funcţionării şi riscurilor în execuţii cu 1 sau 2 canaturi.

Construcţie autoportantă, standard de siguranţă ridicat, complet premontată: porţi culisante Hörmann sunt siguranţa ideală pentru trecerile late.

Uşi batante şi făşii agăţate: soluţia de uşă flexibilă care ocupă un spaţiu redus.