S.C. A & M EXPERT CONSTRUCT S.R.L.

Infiintata in anul 2007 compania noastra livreaza din stoc, monteaza si ofera solutii tehnice pentru sistemele de inchidere / deschidere si acces pietonal si auto.

Dealer al producatorului german Hormann.

Calitatea ne reprezinta iar promptitudinea este o cerinta autoimpusa.

Cu o ampla experienta in montarea si asamblarea sistemelor de acces, pornind de la rampele de egalizare pentru acces camioane, actionarile de porti pentru garaje si terminad cu usile de acces pietonal , compania noastra va ofera solutii tehnice complete in acest domeniu la un raport pret calitate excelent. Inca din anul 2007 ne-am propus, ne propunem si ne dorim a va fi un partener de incredere pe care sa va puteti baza oricand, pentru lucrari noi dar si pentru mentenanta sistemelor deja existente.

Un parteneriat bazat pe calitate si incredere valoreaza mai mult decat o vanzare de echipament indiferent de suma despre care vorbim. 


Produse inovatoare

Piatra de temelie a întreprinderii de astăzi a fost aşezată în anii 50 ai secolului trecut prin fabricarea industrială a unei noi uşi basculante pentru garaje: uşa Berry.

Uşile secţionale de garaj care economisesc spaţiul şi se ridică pe verticală precum şi cele pentru construcţii industriale şi de producţie au înregistrat în anii 60 o dezvoltare promiţătoare.

În consecinţă, paleta de produse a fost lărgită de atunci. Pe lângă cunoscute modele clasice, aceasta mai cuprinde atât uşi rulou, uşi armonică, uşi culisante antifoc şi uşi rapide, sisteme de acţionare pentru uşi şi tablouri de comandă cât şi sisteme de încărcare, uşi împotriva incendiilor şi antifum, uşi pentru intrarea în locuinţe şi uşi interioare, copertine şi tocuri.